Herken jij ook het volgende?

  • je maakt lange dagen op kantoor en zit soms zelfs ’s avonds en in het weekend ook nog te werken
  • je raakt steeds vaker geïrriteerd en er is altijd iemand die het moet ontgelden (collega of partner)
  • je bent minder geconcentreerd dan je was en vergeet vaker iets
  • je hebt zoveel te doen dat je er gehaast werkt en dit komt je nauwkeurigheid niet ten goede
  • je piekert veel over je werk en slaapt slecht(er)
  • je mist de uitdaging in je werkzaamheden
  • deze situatie heeft ook zijn weerslag op de thuissituatie wat de sfeer niet ten goede komt
Ja, ik doe mee

“Als ik zo door zou gaan, zou ik mezelf compleet voorbij lopen”

De wereld is veranderd en blijft veranderen. Sneller. Gehaaster. Harder. Menigeen is bekend met een burn-out of kent wel iemand die het heeft mee gemaakt. Tegenwoordig word je overspoeld door een hoeveelheid aan informatie die op verschillende manieren tot je komt. Steeds meer prikkels filteren keuzes maken en multi-tasken. Bovendien word je ook geacht alles te kennen en te kunnen. De druk is hoog, de lat ligt hoog.

Over psychosociale arbeidsbelasting (PSA) horen we steeds meer. Werkdruk en stress hebben zelfs de aandacht van de overheid middels een groots opgezette landelijke campagne. Tegenwoordig lijkt het ook wel als of de druk steeds groter wordt en we meer en meer moeite hebben die druk de baas te blijven. Er wordt veel van ons gevraagd en we vragen veel van onszelf. En gezien de cijfers van de mensen die uitvallen met een burn-out of minder goed functioneren met daaraan gerelateerde klachten, zouden we ons kunnen afvragen of het niet te veel is.

Het kunnen omgaan met de snelle veranderingen van tegenwoordig, zowel op het werk als wel in het privé-leven, blijkt een waardevolle vaardigheid te zijn. Leren ontspannen en weten hoe je gedoseerd met je energie en tijd om kunt gaan, helpt om de hoeveelheid informatie en prikkels die op je af komen, te kanaliseren.

Ja ik meld me aan

Praktische informatie

De training bestaat uit 2 trainingsdagen en een individueel coachgesprek van 1,5 uur via Skype. Het coachgesprek plannen we in tussen de 2 trainingsdagen. Bij aanvang van de training ontvang je een werkboek met opdrachten en oefeningen.

Trainingsdata: binnenkort bekend gemaakt

Locatie: Woerden

Investering: 747,- ex btw p.p. (training start vanaf 5 deelnemers)

Tijd: 10:00 uur tot 16:30 uur

Lunch: een geheel verzorgde lunch is inbegrepen, evenals koffie, thee, water