Over Ons

Vitalizing People is ontstaan vanuit onze stellige overtuiging dat iedereen meer uit het werk en uit het leven kan halen.

Wij hebben beiden jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, zowel als medewerker als wel als leidinggevende, en deze combinatie blijkt een gouden greep. Inmiddels weten wij haarfijn waar op medewerkersniveau en op leidinggevende niveau de pijnpunten zitten. Veel mensen willen wel verandering maar niemand wil veranderen. En we hebben gezien welke stap over het algemeen wordt overgeslagen.

Organisaties die vitaal zijn, zijn in staat om zich aan te passen aan de veranderende omstandigheden. Medewerkers van zo’n organisatie zijn flexibel genoeg om mee te gaan in die veranderende omstandigheden. Dat is van cruciaal belang voor een organisatie! Hoe zo’n mooi product je ook hebt, het zijn de mensen in je team, in je organisatie die reageren op veranderingen. Daarom zien wij vitaliteitsmanagement ook als peoplemanagement.

 

De ondertitel van Vitalizing People is Make Life Work and Bring Work to Life. En dat is niet voor niks. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen in staat is meer uit het werk te halen én meer uit het leven te halen. Beide komt elkaar ten goede!

Paul Rijnierse

Fundamentele vragen vormen een rode draad in mijn leven. Naast de vraag wat iets mij nu oplevert heb ik altijd de vraag gesteld of het ook klopt op de lange termijn en in het grote geheel. Noem het filosofisch. Het verbinden van mensen en bijdrage leveren aan het leven van anderen en het welzijn in de wereld is een grote motivatie voor mij. Noem het idealistisch.

Prachtig dat het allemaal moet kloppen maar soms ook knap lastig… met name de vertaling naar de praktijk van het dagelijks leven. Toch heeft hij mij veel opgeleverd en gebracht waar ik nu ben. Na opgegroeid te zijn in een horecagezin en gewerkt te hebben als leidinggevende in de horeca maakte ik in 1997 de overstap naar de fitnessbranche. Ook ‘iets met mensen’, maar met veel meer voldoening. Ik begon te ervaren wat het was om mensen echt te kunnen helpen, in plaats van hen te geven wat ze hebben wilden. Na een paar jaar gewerkt te hebben als healthclub manager en healthclub ondernemer nam ik een belangrijke beslissing. Vanaf 2005 richt ik mij volledig op coaching en training. Eerst als personal en medical trainer totdat ik in 2010 mijn vak verbreedde naar vitaliteitscoaching, therapie en vitaliteitsmanagement. Door een combinatie van permanente educatie bij een zeer solide kennisinstituut voor vitaliteit en jarenlange praktijkervaring kan ik nu zeggen dat ik een stevig fundament heb gelegd en een heldere visie heb ontwikkeld om mensen en organisaties te helpen het beste uit zichzelf en elkaar te halen, en daarmee ook uit het leven en werk. Filosofie en idealisme hebben hun vertaalslag naar de praktijk gemaakt.

In mijn leven zijn naast mijn vak ook mijn gezin, een paar echte vrienden en vriendinnen, (hard)lopen in de natuur (liefst in de bergen), buiten spelen en reizen van grote betekenis voor mij.

Ben jij er klaar voor om een vitaal leidinggevende te worden? Om mensen echt in beweging te krijgen?

Wij houden niet van een softe aanpak, maar van een no-nonsense aanpak.

Wij houden van open en directe communicatie, er is al teveel onduidelijk gedoe.

Theoretische kennis is leuk, maar het moet natuurlijk wel in de praktijk werken anders heb je er nog niks aan. Wij geloven duidelijk in de vertaalslag naar de praktijk.

Het is onze missie om jou, jouw team, je organisatie te leren hoe je vitaliteitsmanagement implementeert in je manier van werken. Hoe jij die vitaal leidinggevende wordt, zodat je niet alleen het beste uit jezelf weet te halen, maar zeer zeker ook uit je team. Dus we zetten je aan het werk, en altijd volgens het best onderbouwde bewijs dat er op dat moment is.

Deel jij onze Droom?

Geloof jij net als wij, dat er een wereld mogelijk is waarin je echt impact, echt verschil kunt maken? Wij zijn er van overtuigd dat de wereld een stukje beter wordt als we met meer zorg en aandacht met elkaar omgaan. Zonder betuttelend te zijn, moet zorgen voor elkaar ‘normaal’ worden. Werken en leven vanuit betrokkendheid, voldoening en met zingeving komt jou, mij, en anderen ten goede. En daar willen wij een duurzame bijdrage aanleveren.

Door middel van het creeren van een vitale cultuur door vitaal leiderschap, bouwen wij aan vitaal leven en vitaal werken.

Wil jij meer weten over strategisch vitaliteitsmanagement en of het wat is voor jouw organisatie of wil je meer weten over vitaal leiderschap? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Graag contact!